Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Και λίγο χιούμορ...

Μετά την ανακοίνωση ότι θα φορολογούνται τα πτυχία,αυτά τα κομμάτια πάπυρου που κάθονται για -χ χρόνια στις κορνίζες-όπου Χ βάζεις τα χρόνια που έχεις τελειώσει,σε μένα συγκεκριμένα είναι 13-μετά λοιπόν από αυτή την νέα σκέψη που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εξόντωση,έρχονται κι άλλα βήματα που θα μας φέρουν στο παρά πέντε της εξόντωσης.

Από δω και πέρα θα φορολογούνται οι εξής κατηγορίες πολιτών:

1.Όσοι πιάνονται να κρατάνε σακούλες σουπερ μαρκετ γιατί αυτό σημαίνει ότι ακόμα έχουν χρήματα να τρώνε.

2.Όσοι πιάνονται να κρατάνε σακούλες από εμπορικά καταστήματα.Αυτοί θα τιμωρούνται πιο αυστηρά γιατί σημαίνει ότι έχουν χρήματα ακόμα να ψωνίζουν.

3.Όσοι πηγαίνουν στην τουαλέτα καθημερινά και κυρίως όσοι πηγαίνουν πολλές φορές.Αυτό αποτελεί τεκμήριο,σημαίνει ότι ακόμα τρώνε.

4.Όσοι πιάνονται να περνάνε σε κοντινή απόσταση από τράπεζα(είναι πιθανό να μπούνε μέσα για ανάληψη!!),από καφετέρια(είναι πιθανό να μπούνε για καφέ!!),από περίπτερο(είναι πιθανό να πάρουν τσιγάρα!!),από ζαχαροπλαστείο(είναι πιθανό να πάρουν γλυκά!!).Επίσης και όσοι περνάνε από κομμωτήρια ή κουρεία,είναι πιθανόν να κουρευτούν.Από δω και πέρα ναι στα μακριά μαλλιά!!Εννοείται ότι απαγορεύεται το σινεμά ή το θέατρο και επισύρουν μεγάλες ποινές.Το ίδιο και οι συναυλίες.

5.Όσοι πιάνονται να μιλάνε δημόσια στο κινητό.Η τιμωρία αυστηρή,γιατί σημαίνει ότι έχουν λεφτά να αγοράσουν κάρτες ή να πληρώσουν το λογαριασμό.

6.Όσοι ακόμα κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα τους.Η τιμωρία εδώ είναι η κατάσχεση του οχήματος,το παράπτωμα μεγάλο,η βενζίνη είναι στα ύψη,που βρήκαν λεφτά να βάλουν;

7.Όσοι παίρνουν ταξί ή το λεωφορείο για τη δουλειά.Εδώ η τιμωρία είναι το να τους κατεβάσει ο οδηγός κάτω.Όλοι με τα πόδια στη δουλειά τους(στην ποιά;;;;;;)Κάνετε και τσάμπα γυμναστική γιατί,εννοείται ότι και το γυμναστήριο απαγορεύται,σαν δαπάνη.

8.Όσες νοικοκυρές απλώνουν ρούχα,γιατί σημαίνει ότι ψώνισαν απορρυπαντικά(άρα έχουν λεφτά) και έβαλαν το πλυντήριο σε λειτουργία(άρα κατανάλωσαν ρεύμα και νερό).

9.Όσοι περνούν έξω από ταχυδρομείο,επίσης έχουν πρόστιμα,γιατί στέλνουν γράμματα ή δέματα σε άλλες πόλεις.Τα γραμματόσημα τσάμπα τους τα έδωσαν;Σ'αυτή την περίπτωση,τα γράμματα σκίζονται επι τόπου και τα δέματα αδειάζονται-το περιεχόμενο-στα σκουπίδια.

10.Όσοι έχουν υπολογιστές στο σπίτι,θα παρακολουθούνται και θα φορολογούνται ανάλογα με τις ώρες που κάθονται.Η κάθε ώρα θα έχει τόσο υψηλή χρέωση που δεν θα κάθεται κανείς.

11.Όσοι παντρεύονται,θα φορολούνται και μάλιστα βαριά.Αφού έχουν λεφτά να κάνουν γάμο,τους αξίζει τιμωρία.Κάθε μπομπονιέρα που θα δίνουν επίσης,θα έχει χαρτάκι που θα γράφει και το φόρο που αναλογεί στον καλεσμένο.Αφού είχε χρήματα να πάρει δώρο για το γάμο,πρέπει κι αυτός να φορολογηθεί.Επίσης θα εξετάζεται και η περίπτωση που πήρε και καινούρια ρούχα.Ε,εκεί,του αξίζει πιο μεγάλος φόρος.

12.Όσοι κάθονται στα παγκάκια στις πλατείες,κι αυτοί θα πληρώνουν το κάτιτις τους...Γιατί σημαίνει ότι είναι άνεργοι,άρα επιβαρύνουν τον ΟΑΕΔ,ή ότι είναι συνταξιούχοι,άρα επιβαρύνουν το κράτος σε σύνολο.Αν βάλεις μάλιστα ότι χαλάνε από το πολύωρο κάθισμα τους τα παγκάκια,επιβαρύνουν τον δήμο να τα φτιάξει.

13.Όσα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο,κι αυτά ακόμα θα τους παρακρατάει το κράτος από το χαρτζιλίκι τους,γιατί το κράτος ξοδεύει για τα βιβλία,τους μισθούς των δασκάλων και καθηγητών,τα κτίρια,τα θρανία και ό,τι άλλο απαιτείται για τη λειτουργία των σχολείων.Εδώ που τα λέμε και οι γονείς θα φορολούνται,που βρήκαν λεφτά για να δώσουν χαρτζιλίκι;

14.Όσα παιδιά πάνε πανεπιστήμιο,αυτοί θα φορολογούνται περισσότερο,και ειδικά όσοι σπουδάζουν σε άλλη πόλη.Που βρήκαν οι γονείς λεφτά να πληρώνουν κι άλλο ενοίκιο και τόσα έξοδα;



Από δω και πέρα,προωθείται η νέα μορφή νεοέλληνα.Ένας τύπος με μακριά μαλλιά,ρούχα ζητιάνου,αδύνατος(από την αφαγία) και γυμνασμένος(από το συνεχές περπάτημα).Δεν θα μορφώνεται πάνω από το λύκειο,γιατί μετά θα του φορολογούν το πτυχίο του.Θα κάθεται στο σπίτι όλη μέρα,όταν θα σχολάει από τη δουλειά(όσοι ακόμα έχουν τέτοιο προνόμιο),χωρίς καμία επικοινωνία με φίλους.Το μόνο μέρος που επιτρέπεται και ενθαρύνεται να επισκέπτεται συχνά,είναι τα μέρη όπου ασκεί την υποχρέωση που έχει:ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ:ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!


Πέρα από πλάκα-γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία-έχουν βαλθεί,κυβερνώντες και μη-να μας εξοντώσουν,να μας κάνουν να σερνόμαστε.Κι εμείς,αντί να είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας,για να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη και να μην περάσουν τα αιμοβόρα σχέδια τους,τους κάνουμε βούτυρο στο ψωμί τη ζωή...Με το να τρωγόμαστε μεταξύ μας,να τσακωνόμαστε,να ζηλεύουμε και να σκάβουμε το λάκκο στο συνάνθρωπο μας.

Αν όλοι-ΟΛΟΙ όμως-αποφάσιζαν ότι δεν θα ξαναπληρώσουν ΤΙΠΟΤΑ,από όλα αυτά τα παράλογα που μας ζητάνε,αυτό θα τους έτσουζε...Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους αν πάνε οι αγανακτισμένοι και μουτζώνουν τη βουλή ή κάνουν την εκκατομμυριοστή απεργία στο δημόσιο.Δεν τους νοιάζει.Το μόνο που θέλουν είναι να εισπράττουν,αλλά εμείς σαν χαλβάδες και χαιβάνια που είμαστε,τρέχουμε να τους τα ακουμπάμε.Αν 10.000.000 κόσμος δεν πλήρωνε τίποτα,δεν μπορούσαν να ρίξουν πρόστιμα,να κάνουν κατασχέσεις,να κόψουν το ρεύμα,σε 10.000.000 κόσμο.Σε 5-10 ή 100 ή 1000 που δεν θα πληρώσουν,μπορούν και θα το κάνουν.Γιατί απλά: ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.

Για πείτε μου μετά,τι ελπίδα έχουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου