Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νέες τεχνικές και κατασκευές


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα,πλησιάζει η γιορτή μου και εργάζομαι πυρετωδώς(λέμε τώρα,σχήμα λόγου) και φτιάχνω κατασκευές.Έτσι με τον νέο χρόνο θα έχω κάνει έναν ικανό αριθμό και θα τα εκθέσω σε ένα site που βρήκα.Μετά απλά περιμένω να δω αν τα βέλη θα φτάσουν στο στόχο τους.

Έμαθα και νέες τεχνικές.



Έμαθα να βάζω σε καμβά-αρχικά,μετά μπορεί να βάζω και σε άλλες επιφάνειες-εικόνες από εκτύπωση από τον υπολογιστή.Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο,παρακολούθησα βίντεο και το κατάφερα!Μόνο που θέλει μια μέρα να στεγνώσει ο καμβάς και περιμένεις,το φτιάχνεις τη μια μέρα και το τελειώνεις την επόμενη.


Έμαθα να φτιάχνω και καλαθάκια από χαρτί περιοδικού ή εφημερίδας,κι αυτά από βίντεο τα είδα και τα έμαθα.Δεν είναι δύσκολο απλά είναι κι αυτό χρονοβόρο,θέλει 1-2 ωρίτσες να το φτιάξεις.


Έφτιαξα κι ένα ωραίο κουτάκι,το ζωγράφισα γύρω γύρω και κόλλησα διάφορα ζωάκια και στρουμφάκια που είχα από αυγά kinder.Το πρόσθεσα κι αυτό στη ζουζουνοοικογένεια πάνω στο καλοριφέρ.

Δέντρο δεν στόλισα αλλά σκόρπισα στο σαλόνι διάφορα διακοσμητικά και στόλισα το φωτιστικό!

Ευτυχώς που έχω και τις κατασκευές και περνάει η ώρα γιατί η βαρεμάρα μου έχει φτάσει στον ουρανό...Πάλι καλά που τώρα λόγω γιορτών βάζει πότε πότε και καμιά ταινία της προκοπής.

Προχωρώ και δημιουργώ και περνάει ο καιρός...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου